Szűrés
Gyártó
Méret
TOP termékek
Termékajánló
Aktuális videó

Miért minket válasszon?

Kövessen a Facebook-on is!
Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Elérhetőség

CÍMÜNK:
H-1113 Bp., Villányi út 46.

Tel: +36-1-618-1231
Mobil: +36-20-431-7870
Mobil: +36-20-402-8803
E-mail: info@elszivo.com

 

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Péntek 10:00-18:00h

Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Házhozszállítás

Naptár
2023. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás

Súgó

 

 

Ezen menüpont alatt csokorba szedtük az oldalon található szakkifejezések leírását. Ha valamit még sem találna meg itt, vagy bővebb információra lenne szüksége forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk.

Tel: +3620-431-7870 * Mail: info@elszivo.com

 

 

24h_function 24H időzítő:

Ez a szellőztető rendszer lehetővé teszi, hogy folyamatosan friss levegő legyen a helyiségben. Az aktiválást követően a páraelszívó 1 óra időtartamra bekapcsol, majd ez a ciklus 3 óránként ismétlődik.

 

cabon_zeo Carbon.Zeo szűrő:

A Carbon.Zeo kombinált szűrő nem más mint a zeolit és a szén kombinált használata a szűrökben. Magas szűrőképességet biztosít, ezáltal megnöveli az E.ion rendszer hatékonyságát. Az E.ion rendszerű páraelszívók mind a Carbon.Zeo kombinált filterekkel vannak felszerelve. Tisztítása, karbantartása: A Carbon.Zeo szűrő nem igényel különleges karbantartást. Normál használat esetén a szűrő regenerálása elegendő 18 havonta, valamint javasolt négyévenkénti cseréje. A szűrő regenerálásához helyezze azt egy normál háztartási sütőbe, állítsa be a hőmérsékletet 200°C -ra és hagyja a sütőben 2 órán át.

 

chef_control Chef Control vezérlés:

A Chef Control kiválasztásával a páraelszívó többé nem beállításokra, hanem a szükségletre reagál. Akár egy lágyan párolt fogást, vagy egy gazdag sült halas tálat akar elkészíteni, csak kiválasztja a kijelzőn, mit főz, és a készülék automatikusan beállítja a megfelelő légelszívó teljesítményt. Továbbá speciális csendes és gyors funkció is elérhető, hogy a leggyakoribb igényeket is kielégítse: maximális csend az észrevétlen működéshez, vagy maximális teljesítmény a nagy intenzitású szagok és pára eltávolításához. A Chef Vezérlés forradalmasítja a kommunikációt a szakács és a páraelszívó között.

 

double_breath Double Breath:

A Double Breath (Kettős Elszívó) technológiának köszönhetően az ELICA legújabb vertikális páraelszívó modelljei még nagyobb hatékonysággal ejtik csapdába a főzés során keletkező gőzt, párát. A hagyományos előlapon lévő elszívó nyílás mellett az alsó peremen kialakított második nyílás segíti a tökéletes elszívást.

 

deep_silence EDS3 hangcsökkentő rendszer:

Nos van még valami, ami miatt soha többé nem kell aggódnia: lehetővé téve a gyönyörű design mellett a zajmentes működést is, az Elica cég megalkotta a legújabb zajszűrő technológiát az Elica Deep Silence (Elica Teljes Csend) rendszert, ami azt jelenti, hogy alacsonyabb fokozatnál az elszívó szinte hangtalanul működik! A különbséget a hangszigetelés jelenti, amit az új EDS3 rendszer biztosít. Olyan, mintha egy nyüzsgő irodai környezet után egy könyvtárba kerülnénk, ahol 2 ember halkan beszélget egymással. Ez a figyelemreméltó csökkentés az otthoni zaj-környezetszennyezésben, egy új lehetőséget nyit meg mind az elszívók, mind a konyhák világában. Normál használat alatt az Elica Deep Silence 35% zajcsökkenést biztosít, összehasonlítva a hagyományos elszívókhoz képest.

 

back_aspiration Hátsó kivezetés:

Ezeknél az elszívóknál a levegő elvezetése felfelé és hátrafelé is lehetséges. A beszerelés során a a motor 90 fokos elforgatásával állítható be az igényeknek megfelelő elvezetés. A klasszikus felső légnyílás javasolt mind a szűrős funkció, mind a légelvezető csatorna alkalmazása esetén. Az új hátsó légnyílás használatával nincs szükség légelvezető csatornára. Ebben az esetben a páraelszívót a falba épített légelvezető rendszerhez kell csatlakoztatni.

 

iconic_collection Iconic Kollekció:

Iconic kollekció - Az Elica által gyártott ikonná vált páraelszívók kolleciója, ahol a szépség és a technológia egyensúlya a mérvadó. A nagyszerű funkcionalitás csodás formába öltöztetve nyújt élményt. Az Iconic kollekció arra született, hogy a főzés élvezete mellet vizuális élményt adjon, amely képes a konyha terét átformálni..

 

intesi_time IntesiTime funkció:

Az IntensiTime funkció egy 5 perces időszakra a motor lehetséges maximális teljesítményén aktiválja a páraelszívót az intenzív szagok és pára gyors eltávolítása érdekében.

 

kulso_motor Külső motor SEM:

Külső motoros változatban is rendelhető páraelszívók. Különböző SEM típusú külső motorral felszerelt változatok. SEM1 - padlástérbe szerelhető külső motor, SEM2 - külső falra-házon kívülre helyezhető külső motor. A SEM típusú motorokkal ellátott páraelszívók széles választékban elérhetők. Ezekkel a motorokkal elérhető a minimális zajszint, így csendesebbé válik a konyhában való sütés-főzés. 

 

external_motor Külső motor:

Ezek a páraelszívók külső motoros rendszerrel is felszerelhetők, ahol a motor a konyhán kívül, vagy akár a házon kívül kerül elhelyezésre. Az azonos típus belső motoros változatával összehasonlítva a külső motor a légszállítás teljesítményét 35 %-kal növeli, az érzékelhető zajt 20%-kal csökkenti.

 

led_light LED világítás:

Azok a páraelszívók, amelyek LED (Light Emitting Diode) világítási technológiával vannak felszerelve, megkönnyítik a háziasszonyok főzési folyamatát. Ez a rendszer garantálja a főzőlap tökéletes, magas színvonalú megvilágítását, olyan egyszerűen ahogy, lehetséges. Ezen kívül legalább tízszer hosszabb ideig tarósabb, mint a hagyományos izzók élettartama. A LED világításnak köszönhetően az elektromos energia-megtakarítása közel 90%-os.

 

leaf_sensor Levél szenzor (Leaf sensor):

A Falmec E.ion termékekbe beépített érzékelő felismeri az illékony szerves összetételű részecskéket (VOC), a kellemetlen szagú gázokat, a formaldehidet, a cigaretta füstöt, az ammóniát és a levegőben lévő összes szennyező anyagot. Ez tehát egy kiváló mutató az otthoni levegő minőségének változására. Ezt a levelek színei jelzik, melyek sárgából zöldbe fordulva, kiválóan jelzik a körülmények változását. Ezáltal beépítettünk egy új funkciót, amely kitűnően jelzi az ionizáció hatékonyságát. Az automata üzemmódnak köszönhetően ha az érzékelő csökkenést érzékel a környezeti levegő minőségében, bekapcsolja a páraelszívót, ezáltal tisztítja a levegőt, fenntartva annak természetes egyensúlyát.

 

magic_wand Magic Wand vezérlés:

A legmodernebb technológia egy karcsú pálcában. A Magic Wand vezérléssel könnyű és gyors a páraelszívó működtetése: a felső részen történő egyszerű érintéssel szabályozható az elszívóteljesítmény, az alsó részen pedig a világítás. Egy többszínű LED jelzi a különféle páraelszívó funkciókat. Magic Wand egy exkluzív szabadalom az Elica cégtől.

 

nrs N.R.S. rendszer:

Ez a technológia a páraelszívó különlegesen csendes működését teszi lehetővé, ezáltal magasabb komfortérzetet biztosít a konyhában. A műszaki megoldás a motor teljesítményét nem befolyásolja, így a csendes működés ellenére is hatékony légszállítást eredményez.

 

perimeter_aspiration Perimetrikus elszívás:

A perimetrikus elszívás egy alternatív módja a technológiának. A termék funkciója az, hogy a légáramlatot a középső területről az elszívó külső kerületére vezeti. Ez a technológia nemcsak a motorműködést teszi könnyebbé, hanem csökkenti az energia felhasználást és a zajt is. Ez a megoldás eltérő vizuális látványt is biztosít és ezt kihasználva még gyönyörűbb modelleket lehet tervezni. Az acél és az üveg használata sokkal jobb megvilágítást biztosít a főzési területre, és tökéletesen elfedi a zsírszűrő filtert is. Így tökéletesen megkönnyíti a tisztítását és a működését is a terméknek.

 

Pure Function:

A PURE egy intelligens működési mechanizmus, ahol a páraelszívó óránként 5 perces időtartamokra első fokozatban aktiválódik. A PURE funkcióval a páraelszívó akkor is hasznos, ha nincs főzési tevékenység, mert automatikusan biztosítja az állandó, folyamatos és csendes légcserét.

 

stream_collection Stream Kollekció:

Stream kollekció - Az Elica által kifejleszett technológiának köszönhetően páraelszívónk a szenzor segítségével WiFi vezeték nélküli kommunikációra képes az ELICA LIEN indukciós fôzôlapokkal. A fôzôlap által küldött adatok, és az elszívóban található szenzorok adatai segítségével az elszívó teljesen autonóm módon képes mûködni (szükség szerint be- és kikapcsol, beállítja az ideális fokozatot).

 

filter_change_indicator Szénszűrő telítettség kijelző:

A szűrőrendszer korrekt karbantartása létfontosságú a páraelszívó lehető legjobb teljesítményének biztosításához. Ezek a ternékek egy látható kijelzőn keresztül mutatják a zsírszűrő illetve aktív szénszűrő telítettségét. Amikor a fény kigyullad, azt jelenti, hogy ideje kimosni a zsírszűrőt illetve kicserélni az aktív szénszűrőt.

 

energy_saving Synairgy - Energiatakarékos rendszer:

A Synairgy a világ leghatékonyabb elszívó rendszere, mely 50%-os energiamegtakarítás által csökkenti az Ön ökolábnyomát. Tökéletes szinergiában kombinálja a súrlódástól és rezgéstől mentes halk elektromos rendszert az intelligens elektromos vezérlő rendszerrel, mely a motor minden erejét a felhasználó szolgálatába állítja. Önszabályozó funkciójával a Synairgy rendszer egyedi a saját területén. Alacsony energiafogyasztást biztosít, optimális elszívó teljesítménnyel és beépítési módtól függetlenül minimális zajjal. Automatikusan alkalmazkodik a konyha és az otthon légelvezetési igényéhez.

 

silentech.png Silentech motor:

A Spanyol NODOR cég egyedi fejlesztésű motorja, ami speciális kialakításának köszönhetően csendesebben üzemel az átlagos páraelszívókhoz képest.

 

remote_control Távirányító:

Egy elegáns távirányító teszi lehetővé a páraelszívó nagy távolságból való üzemeltetését. Ez néhány terméknél alaptartozék. Egyébként opcionálisan rendelhető egyes készülékekhez.

 

touch_control Touch Control vezérlés:

Egy könnyed érintés, és a páraelszívó életre kel. Az érintőszenzor egy hátsó megvilágítással rendelkező vezérlőrendszer, mely belesimul a páraelszívó felületébe, eleganciát kölcsönöz a terméknek, és egyszerűsíti annak tisztítását.

 

Utószellőztetés:

Általában az elektronikus vezérléssel ellátott készülékek extra szolgáltatása az időzítés (utószellőztető funkció), ami késleltetett automatikus kikapcsolást tesz lehetővé.

 

filter_change_indicator Zsírszűrő telítettség kijelző:

A szűrőrendszer korrekt karbantartása létfontosságú a páraelszívó lehető legjobb teljesítményének biztosításához. Ezek a termékek egy látható kijelzőn keresztül mutatják a zsírszűrő illetve aktív szénszűrő telítettségét. Amikor a fény kigyullad, azt jelenti, hogy ideje kimosni a zsírszűrőt illetve kicserélni az aktív szénszűrőt.

 

_____________________________________________________________________________________________________________