Szűrés
Gyártó
Méret
TOP termékek
Termékajánló
Aktuális videó

Miért minket válasszon?

Kövessen a Facebook-on is!
Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Elérhetőség

CÍMÜNK:
H-1113 Bp., Villányi út 46.

Mobil: +36-20-934-2052
Mobil: +36-20-431-7870
E-mail: info@elszivo.com

 

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Péntek 10:00-18:00h

Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Házhozszállítás

Naptár
2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás

Nodor páraelszívók

 

 

A Nodor márka egy prémium kategória, amely a spanyol CNA csoport tagja, melyhez a méltán híres Cata cég is tartozik. A több mint 65 éves tapasztalat, a folytonos kutatás, innováció és a szüntelen fejlesztés célja, hogy az otthoni sütés-főzést könnyebbé, energia hatékonyabbá és esztétikussá tegyék. Ez a célja minden Nodor konyhai készüléknek, hogy segítse a háziasszonyok munkáját.

 

A Nodor cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a készülékei a lehető legkedvezőbb energiafogyasztást és a felhasznált nemes anyagok újrahasznosításának lehetősége megoldott legyen. A Nodor konyhai készülékeit nagyfokú megbízhatóság és a folytonos gyártási ellenőrzésnek köszönhetően kiváló minőség jellemzi, amit a az ISO9001 minőségi igazolvány is tanúsít.

 

Széles termékskálájában többek között megtalálható a beépíthető, a fali kürtős, design, sarok, és sziget páraelszívók. Ezen felül széles választékban forgalmaz beépíthető készülékeket: gáz- és kerámia főzőlapokat, indukciós főzőlapokat, sütőket, mikrohullámú sütőket, borhűtőket illetve mosogatótálak és csaptelepek is színesítik a választékot.


 

A Nodor páraelszívók a legcsendesebbek a piacon!

 

A Nodor kifejlesztette a páraelszívóihoz az új ”Brushless” motort, ami jelenleg a legcsendesebb a piacon. Az új generációs motor hatalmas elszívó teljesítmény mellet, csak minimális zajt ad le. A motor minimális zajszintje 33 – 58 dB(A) között működik, ami azt jelenti, hogy a maximális elszívó kapacitása 740 m3/h IEC EN61591 szabvány szerint, maximális légszállítás kivezetés esetén 1140 m3/h. A ”Brushless” motorral szerelt páraelszívók másik előnye, hogy a gyártás során alkalmazott technológiának köszönhetően kisebb energia fogyasztással, de hatékonyabb elszívó teljesítménnyel rendelkeznek, mint a hagyományos motorral szerelt páraelszívók. 1-es fokozaton mindössze 10 W energiafelvételt igényel mindössze, maximális teljesítmény mellet is csupán 100 W a fogyasztása!

Ez az egyedülálló teljesítmény szavatolja a Nodor márka által fémjelzett konyhai páraelszívókat. A Nodor készülékekre a gyártó 3 év teljes körű Magyarországi garanciát ad, kiépített országos szervizhálózatával.

 


Az új "BRUSHLESS" motorral szerelt páraelszívó készülékek:

 

Nodor CIRCUM 90 DB NMOTION * Nodor CUADRATUM 90 DB NMOTIONNodor FRIDA 80 CU * Nodor FRIDA 90 CUNodor GREGAL 60 WH NMOTIONNodor ISLA MIRAGE PREMIUM 90 * Nodor ISLA DEIMOS 1000 RFNodor UNUM 90 DB NMOTION

 

 

A teljes Nodor termékkínálatot itt találjuk!

 

 

Videó az energiahatékony "Brushless" motorról, érdemes megnézni!


 

Vélemények, tapasztalatok a Nodor páraelszívók működéséről

 


Krisztina, Székesfehérvár
Az interneten egy lakáskultúra magazinban olvastam először a Nodor páraelszívók előnyös tulajdonságairól. Rövid keresés után találtam rá az elszívó.com weboldalra, ahol éppen akciós volt az Extender 600 készülék. Gyorsan meg is rendeltem. A kiszolgálással és a kollégák gyorsaságával maximálisan meg voltam elégedve. Másfél hét alatt házhoz hozták a kiválasztott elszívót! Csak ajánlani tudom!

 

 


 

Bálint, Budapest
A feleségem egy kiállításon szeretett bele az egyik ilyen méregdrága Nodor páraelszívóba (ISLA CUBE). Volt vagy két hónap, mire összespóroltam rá a pénzt, de kb. ennyi is volt mire megérkezett a budapesti üzletbe. A felszereléshez természetesen külön szakembert kellett hívni, mert akárki nem szerelhet fel ilyen készüléket, hiszen nehéz és önmagában a készülék egy műalkotás. Azóta minden ismerősünk megcsodálja, aki ellátogat hozzánk. Ez lett a konyhánk úgy dísze. Nagyon drága volt, de így utólagosan azt mondom, megérte!

 

____________________________________________________________________________________________________________