Szűrés
Gyártó
Méret
TOP termékek
Termékajánló
Aktuális videó

Miért minket válasszon?

Kövessen a Facebook-on is!
Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Elérhetőség

CÍMÜNK:
H-1113 Bp., Villányi út 46.

Mobil: +36-20-934-2052
Mobil: +36-20-431-7870
E-mail: info@elszivo.com

 

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Péntek 10:00-18:00h

Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Házhozszállítás

Naptár
2024. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás

Aerauliqa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az olasz AERAULIQA gyár az 1960-as években alapított ELTA csoport tagja.

 

- Energiatakarékos, hővisszanyerős szellőztetés és egyéb légtechnikai megoldások bármely beltéri környezetbe.

- Saját mérnökcsapat, folyamatos fejlesztés

- Időtálló megoldások bármely beltéri környezetbe

- ERP irányelvek - Olaszországi tervezés és gyártás

- 2 vagy 3 év teljeskörű garancia

 

A saját mérnökcsapat által megtervezett ventilátorok kiváló példái a funkcionalitás és a tökéletes forma egyesítésének. Termékeik kiválóan illeszthetők valamennyi beltéri környezetbe. A beltéri levegő megfelelő minőségének biztosítása a legfontosabb szempont az Aerauliqa szellőztető készülékek kialakításánál, amely elengedhetetlen feltétele az egészséges élettér kialakításának napjainkban. A kreativitás és folyamatos műszaki innováció jellemzi a gyár minden lépését. A folyamatos vizsgálatok és fejlesztések tökéletes szellőztető készülékek kialakítását teszik lehetővé. Ennek megfelelően rendszeresen jelennek meg frissítések, újítások a gyár választékában, kiadványaiban az időtálló megoldások érdekében.

A szellőztető készülékek gyártására specializálódott, Olaszországban található gyár megfelel a legszigorúbb biztonsági és hatékonysági normáknak. Valamennyi terméken megtalálható a "Safety Test" címke. A gyártás során ezt automatikusan megkapják azok a készülékek, melyek összes ellenőrző paraméternek megfeleltek. Az összes adat elektronikusan rögzítésre kerül, szükség esetén visszakereshető módon.

Versenyképesség

A gyár büszke arra, hogy közvetlen és gyors elérhetőséget biztosít partnerei számára, így egyszerűen hozzáférhető bármilyen jellegű technikai segítség, értékesítés előtt és után egyaránt. A rendeléssekkel kapcsolatos információk bármikor egyeztethetők, szükség esetén módosíthatók. A gyártó minden partnerének gyors és hatékony segítséget kíván nyújtani, bármilyen kérdésről is legyen szó, versenyképes árak mellett.

Minőségbiztosítás

Az Aerauliqa folyamatos monitorozást biztosító minőségbiztosítási rendszerrel bír, melynek legfontosabb célkitűzése a késztermékek elektromos, érintésvédelmi biztonsága. Belső laboratóriuma az IEC OD 2048-as (CTF1-es szintű) működési dokumentációjának megfelelő TÜV Rheinland akkreditációval bír.