Szűrés
Gyártó
Méret
TOP termékek
Termékajánló
Aktuális videó

Miért minket válasszon?

Kövessen a Facebook-on is!
Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Elérhetőség

CÍMÜNK:
H-1113 Bp., Villányi út 46.

Mobil: +36-20-934-2052
Mobil: +36-20-431-7870
E-mail: info@elszivo.com

 

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Péntek 10:00-18:00h

Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Házhozszállítás

Naptár
2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás

Falmec E.ion páraelszívó

 

Egészséges levegőt a konyhában, és a lakásban!

 

Falmec E.ion páraelszívó egy új koncepció a tiszta konyhai levegőért.

Az olasz Falmec cég 2012.-ben mutatta be azt az elszívót, amely forradalmasítja az otthoni konyhák légterét. A Falmec E.ion páraelszívó technológiája nemcsak megszűri a kellemetlen szagokat, hanem ionizálja is, ezáltal frissebbé, egészségesebbé teszi a levegőt a konyhában és a lakásban! Az E.ion páraelszívó az egyetlen konyhai elszívó, amely higiénikussá teszi a levegőt.

 

Mi is az ionizáció lényege?

Az ionokat a ”levegő vitaminjainak” is nevezik, köszönhetően a jótékony hatásuknak.

A modern élet megváltoztatta a levegő természetes kondícióit, ezért gyakran tapasztaljuk környezetünkben a kiegyenlítetlen elektromos töltéseket, amelyek a levegőben lévő pozitív ionok formájában vannak jelen, ezáltal különböző zavarokat okoznak. Mindezek mellett jelentősen csökkent a negatív töltésű ionok száma is (amelyek megkönnyítik a környezet felfrissülését) köszönhetően a központi fűtési rendszereknek, klímaberendezéseknek, a füstnek és az elektromos mezők által generált statikus töltésnek. Ezáltal mind a munkahelyeken mind otthon a legtöbb ember ionokban szegény levegőt lélegzik be. Az ionok nagy hatást gyakorolnak az emberi biokémiára, ezáltal jobb hangulatot, koncentrációt biztosítanak, és fontos kihatással vannak az egészséges életmód más területeire is. Ezek színtelen, szagtalan és láthatatlan molekulák, amelyeket belélegzünk a természetes környezetben: amint ezek eljutnak a véráramba, az ionok biokémiai reakciót váltanak ki, melyek növelik a serotin szintet (más néven a „kémiai hangulatot”), ezáltal csökkentik a depressziót és a stresszt, valamint folyamatosan növelik az energiaszintet az egész nap folyamán. Ha az ionok koncentrációja alacsony a levegőben, olyan tünetek jelentkezhetnek, mint például álmosság, szédülés, depresszió, migrén vagy légszomj.

 

A Falmec új technológiájának köszönhetően erre is kínál megoldást a páraelszívóba épített bipoláris vezérlésű LED ionizációs technológia segítségével - amely lehetővé teszi a légköri ionok regenerálását, ezáltal nem csak csökkentik a kellemetlen szagokat, hanem egyensúlyba hozzák az ionokat a lakókörnyezetben, mely jelentős hatással van az emberi egészségre és a közérzetre. Az ionizációs funkció önmagában külön is aktiválható, még akkor is, ha nem vagy csak kis mértékben keletkeznek kellemetlen szagok a főzés közben, ezáltal tisztítja a levegőt és frissíti a környezetet. A levegő tiszta és egészséges lesz anélkül, hogy bármilyen vegyi anyagot vagy UV technológiát alkalmaznánk.

 


 

Vége a légtechnikai csöveknek: nincs többé feleslegesen kiadott költségek, végre elég a kellemetlenségekből.

Az E.ion rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy megszüntessük a páragőz és a szagok elvezetésére szolgáló légtechnikai csöveket, így nincs szükség semmilyen építészeti munkára vagy átalakításra. Az ebből levonható pozitív következtetés: nincs szükség több falbontásra, kőműves munkára, egyéb kivezetési megoldásra, ezáltal megoldódik minden telepítési probléma. Ezáltal az egyéb kapcsolódó költségeknek vége!

Nincs energia veszteség.

Az elhasznált, áporodott levegő kivezetése télen természetesen hő veszteséget okoz, ugyanez a helyzet nyáron, ha a légkondicionált levegőt vezetjük el, ez nyilvánvalóan jelentős energiaveszteséget okoz. Az energia megtakarítás tehát egyértelmű, összehasonlítva az E-ion rendszert a hagyományos páraelszívókkal, amely maximális kapacitásnál 800 m /óra elszívó teljesítménnyel rendelkezik, és huszonötször cseréli meg a levegőt a konyhában.

 

Nincs többé korlát, követelmény a páraelszívó elhelyezése végett.

A páraelszívó elhelyezése teljes szabadságot tesz lehetővé a konyhai környezetben, ezért lehetőséget biztosít különleges formatervezési megoldásokra, a főzőfelület elhelyezésére, ezáltal a konyhabútor kialakítására is. Ez előnyös esztétikai hatást biztosít, kielégítve minden igényt, legyen az bármilyen követelmény a modern konyhában.

A gyártó 8 különféle design páraelszívót alkotott meg, melyek sziget elszívóként és fali készülékként is használhatóak. Mind a 8 készülék egyedi formavilága és anyaga nagyszerűen párosítható bármely konyhabútor színéhez, formához. Bemutatjuk az egyedi formavilággal rendelkező új Falmec páraelszívóit: MARILYN, MARE, ZEPHIRO, SPRING, LUMIERE, RUBIK, EOLO, TWISTER.

 

 

 

 

 

 

 

Egyéb Falmec cikkek:

 

Falmec FLIPPER az új színes páraelszívó.

Falmec NRS a csendes páraelszívó.